Advertisement

Nina Derwael Balk - Gisteren Net Niet Vandaag Wel Nina Derwael Turnt Voor Wk Goud De Morgen - Ze laat een score van 13.766 optekenen, goed voor een voorlopige 15de plaats aan de balk.

Nina Derwael Balk - Gisteren Net Niet Vandaag Wel Nina Derwael Turnt Voor Wk Goud De Morgen - Ze laat een score van 13.766 optekenen, goed voor een voorlopige 15de plaats aan de balk.. Een ticket voor de allroundfinale is hiermee ook binnen. Zondag 25 juli staan tijdens de kwalificaties in tokyo 4 toestellen centraal: Zaterdag veroverde ze ook al goud aan de brug. Ook op de balk presteert nina derwael naar behoren. Nina derwael heeft belgië de eerste gouden turnmedaille bij de olympische spelen bezorgd.

Zondag 25 juli staan tijdens de kwalificaties in tokyo 4 toestellen centraal: Ze eindigde op een puntentotaal van 15,200. Jul 03, 2021 · the gymnast nina derwael will be joined by maellyse brassart, jutta verkest and lisa vaelen. De federatie promoot de gymsport en stelt het welzijn en de ontwikkeling van de clubs en hun leden, de vrijwilligers en medewerkers centraal. Na goud aan de brug met ongelijke leggers was nina derwael zondag ook de beste op de balk tijdens de wereldbeker turnen in het kroatische osijek.

Nina Derwael Janssen Fritsen Mobiel
Nina Derwael Janssen Fritsen Mobiel from m.janssen-fritsen.be
Lisa vaelen, die ten val kwam, werd zevende met 11.800. Derwael kreeg in de finale een score van 13.933 achter haar naam. Hasselt vzw) neemt jullie in de masterclasses 🎥 per toestel! Wat is zo typerend aan elk toestel? De damesbrug, balk, grond en sprong. Ze laat een score van 13.766 optekenen, goed voor een voorlopige 15de plaats aan de balk. Op de balk won ze met een score van 13.933. Nina derwael heeft donderdag naast een medaille gegrepen in de allroundfinale turnen bij de vrouwen.

Nina derwael pakt tweede gouden medaille op wereldbeker.

Nina derwael pakt tweede gouden medaille op wereldbeker. Turnster derwael bezorgt belgië eerste gouden medaille in tokio 16.48 uur: Zondag 25 juli staan tijdens de kwalificaties in tokyo 4 toestellen centraal: She is the first belgian gymnast to. De federatie promoot de gymsport en stelt het welzijn en de ontwikkeling van de clubs en hun leden, de vrijwilligers en medewerkers centraal. There will be a big contest following this live 😍. Jun 12, 2021 · als vierde van de acht finalisten was het de beurt aan nina derwael. See more ideas about nina, gymnastics, artistic gymnastics. Wat is zo typerend aan elk toestel? About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ze laat een score van 13.766 optekenen, goed voor een voorlopige 15de plaats aan de balk. Zondag 25 juli staan tijdens de kwalificaties in tokyo 4 toestellen centraal: De tweevoudig wereldkampioene zegevierde in tokio op brug.

Wat is zo typerend aan elk toestel? Ze laat een score van 13.766 optekenen, goed voor een voorlopige 15de plaats aan de balk. De damesbrug, balk, grond en sprong. Op de balk pakte ze brons. Op de balk won ze met een score van 13.933.

Nina Derwael Grijpt Net Naast Tweede Wk Medaille Belgische Het Nieuwsblad Mobile
Nina Derwael Grijpt Net Naast Tweede Wk Medaille Belgische Het Nieuwsblad Mobile from static.nieuwsblad.be
About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Derwael maakte opnieuw vooral indruk met haar oefening aan de brug met ongelijke leggers, maar moest tevreden zijn met een zesde plaats. De russin anastasia iljankova (14,833) behaalde zilver en het brons was. Plantilla:infobox gymnast nina derwael (pronunciació neerlandesa: De damesbrug, balk, grond en sprong. Zondag 25 juli staan tijdens de kwalificaties in tokyo 4 toestellen centraal: She is the first belgian gymnast to. Na haar gouden plak op de brug met ongelijke leggers behaalt nina derwael zilver op de balk, na de ongenaakbare sanne wevers.

Jul 03, 2021 · the gymnast nina derwael will be joined by maellyse brassart, jutta verkest and lisa vaelen.

De russin anastasia iljankova (14,833) behaalde zilver en het brons was. Derwael maakte opnieuw vooral indruk met haar oefening aan de brug met ongelijke leggers, maar moest tevreden zijn met een zesde plaats. There will be a big contest following this live 😍. Nina derwael heeft belgië de eerste gouden turnmedaille bij de olympische spelen bezorgd. Ze laat een score van 13.766 optekenen, goed voor een voorlopige 15de plaats aan de balk. Plantilla:infobox gymnast nina derwael (pronunciació neerlandesa: Zaterdag veroverde ze ook al goud aan de brug. Wat is zo typerend aan elk toestel? Hier haalt derwael geen finale, maar dit komt niet als een verrassing. Zondag 25 juli staan tijdens de kwalificaties in tokyo 4 toestellen centraal: Op de balk won ze met een score van 13.933. De damesbrug, balk, grond en sprong. Wat is zo typerend aan elk toestel?

Hasselt vzw) neemt jullie mee in de masterclasses🎥 per toestel! Zondag 25 juli staan tijdens de kwalificaties in tokyo 4 toestellen centraal: De damesbrug, balk, grond en sprong. De tweevoudig wereldkampioene zegevierde in tokio op brug. I'm so happy to announce my collaboration with agiva!

5 Dingen Om Dit Weekend In De Gaten Te Houden Andere Sporten Sportmagazine
5 Dingen Om Dit Weekend In De Gaten Te Houden Andere Sporten Sportmagazine from sportmagazine.knack.be
Nina derwael pakt tweede gouden medaille op wereldbeker. En dan moest axelle klinckaert. Jul 03, 2021 · the gymnast nina derwael will be joined by maellyse brassart, jutta verkest and lisa vaelen. Nina derwael heeft donderdag naast een medaille gegrepen in de allroundfinale turnen bij de vrouwen. Ook op de balk presteert nina derwael naar behoren. Derwael maakte opnieuw vooral indruk met haar oefening aan de brug met ongelijke leggers, maar moest tevreden zijn met een zesde plaats. Geen medaille, wel mooie zesde plaats voor nina derwael in allroundfinale: De damesbrug, balk, grond en sprong.

Ze laat een score van 13.766 optekenen, goed voor een voorlopige 15de plaats aan de balk.

Na goud aan de brug met ongelijke leggers was nina derwael zondag ook de beste op de balk tijdens de wereldbeker turnen in het kroatische osijek. De tweevoudig wereldkampioene zegevierde in tokio op brug. De russin anastasia iljankova (14,833) behaalde zilver en het brons was. Zondag 25 juli staan tijdens de kwalificaties in tokyo 4 toestellen centraal: Hier haalt derwael geen finale, maar dit komt niet als een verrassing. Zondag 25 juli staan tijdens de kwalificaties in tokyo 4 toestellen centraal: About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. I'm so happy to announce my collaboration with agiva! Geen medaille, wel mooie zesde plaats voor nina derwael in allroundfinale: Be there and try to win an agiva gymnastics leotard nina derwael new edition and other gifts from. There will be a big contest following this live 😍. See more ideas about nina, gymnastics, artistic gymnastics. Hasselt vzw) neemt jullie mee in de masterclasses🎥 per toestel!

Posting Komentar

0 Komentar